Post by reisirxilari on Feb 9, 2022 15:02:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Singham ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Singham IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox düymələr sındırılır ▞▞▞
▞▞▞ Little Singham 2022 version ▞▞▞
Bu, metro sörfçülərinin oyununa bənzəyir. Sürətlə dəyişmək lazımdır. Uşaqlar sürətli oynaya bilmirlər
Bu gözəl oyundur və maksimum 1 reklamdan çox olmayaraq 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Çox gözəl oyundu çox maraqlı və zövqlü oyun olduğu üçün onu sevdim .............sadece mən onu sevdim və mənim qızlarım Discovery Kids filmində little singhamın bütün epizodlarına baxır ...çox yaxşı və bəzən bəzi epizodların bəzi mənaları var ... uşaqların öyrənə biləcəyi......
Bu oyun açıqdır və vaxt itkisidir, lakin bu super oyun və sonra Little singam super cizgi filmidir
Çox yaxşı oyun amma çirkli
Yalnız şambala çox pisdir, bu oyunda moure villans olmalıdır
Sizi cox sevirem siz ve usaqlar n husb bu gun səhər evden isleyirsiniz eyni vaxtda cansağlığımla və xoşbəxtliyinizlə ən yaxşı qanunlar ilə kocam və uşaqlarım n husb evdən işləyirsiniz. Onlar üçün 88ingilis dili veb resursları və 6 nəfər kocam və uşaqlarımdan məhrumdur və kuryer olmaqdan xoşbəxtlik və ya qorxmaq üçün mən kağızdan uçurtma düzəltməliyəm
GDSY GGY GGNC VBNNXFYVD DGXRTFXDHUG 🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇮🇨🇮🇨🇮🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇪🇬🇪🇬🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩 🍩🍰🍰🍰🍰🍩🍦☕☕🍵🍵🍵☕🍵🍼🍵🍧🏤🏤🏤🏣🏤🏤🏤🏤🏣😁🅰🅰😁😁😁😁😁 🅰😁😁🅰😁😁🅰😁 🅰🅰🅰🅰😁🅰🅰🅰 🅰😁😁🅰😁😁🅰😁 🅰😁😁🅰😁😁😁😁 😁🅰🅰😁😁😁😁😁 🅰😁😁🅰😁😁🅰😁 🅰🅰🅰🅰😁🅰🅰🅰 🅰😁😁🅰😁😁🅰😁 🅰😁 😁🅰😁😁😁😁 👿💨 😲😱😂 👗👉 👕👕👕 👠🚧 🚧🚧🚧 Məktəbə qayıdın! ➕➕🅰🅰🅰➕➕ 🍀🍀😊😊😊🍀🍀 📖📖🙏🙏🙏📖📖 🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇳🇳🇳🇳
Bu, metro əziyyət çəkənlərin kəsilmiş surətidir. Metro əziyyət çəkənlərin surətini çıxaran çoxlu oyunlar var. Metro əziyyət çəkənlərdə bütün xüsusi obyektlər eynidir. Qrafikaya baxın, ən pisi, o qədər parlaqdır ki, gözlərinizi partladacaq. Play metrosu bu saxtakarlardan deyil. Mən 0 ulduz vermək istədim.
bu, çox yaxşı oyun idi və gözəl işləmək bu oyun ayarı yaxşıdır və mənim sevimli oyunum həmişəlikdir
Çox xoşuma gələn bir oyundur zəhmət olmasa 2,3,4,5,6,7,8,9,10-cu hissəni kiçik singham edin
Asılır
Əla oyundu amma çoxlu reklamı var Ok amma çox gözəldir 😊☺️
Bu, çox gözəl oyundur, mən bu oyundan çox zövq alıram və bəyənirəm
Bu oyun o qədər yaxşıdır ki, çoxlu geyimlərimiz var 🙂
Heyrət! Vay !!! Nə gözəl oyundu sınamısan??? Yalnız bir problem var ki, bütün kiçik singham pulsuz vasitələrini real pul olmadan edə bilərsiniz, lakin siz onları sikkələrlə açmağa məcbur edə bilərsiniz. Lütfən... Təşəkkür edirəm.. KRM Studioz
Little Singham Arkada ctbc
Super mənim sevimli oyun
Uşaq üçün çox yaxşı oyundur, oflayn oynayır
Həddindən artıq reklam
Həqiqətən gözəl oyun proqramı...Mən onu sevdim və mənim uşağım da onu çox sevir....
Çox pis oyun, zəif mexanika, yavaş oyun, ləngimə, bəzən tullanmaq olmur, cihazda problem yoxdur, pubg səliqəli oynaya bilir
Little Singham Pelihalli ztx
Çox yaxşı xidmət
Bu, çox gözəl proqramdır, lakin balaca singham kaala hücum edə bilməz
Dood bu gözəl oyundur
Bu oyunu bəyənirəm
Ice Scream 1: Horror Neighborhood آرکیڈ wvwd
Əla oyundur. Bu, çox yaxşı fikirdir. Gözəl xüsusiyyətləri var. Bu güman edilən bir oyundur.
Çooox gözəl oyundu oynamağa dəyər👍👍
Mən bunu və kiçik singham velosiped yarışını bəyənirəm, amma lütfən, kiçik singham chala londonunu yenidən yeniləyin? Mən o versiyanı o qədər darıxıram ki... Əslində proqramı ilk yüklədikdən sonra silməyimin səbəbi budur. Ümid edirəm ki.
Çox müzakirəli oyun
ARNAV Dutta rəng sxemini hazırlamaq üçün hazırlanmışdır
Qardaşım Little Singham cizgi filminin ən yaxşı pərəstişkarıdır, ona görə də o, Little Singhamın da pərəstişkarıdır. Çox yaxşı oyundur. Qardaşım həmişə Aata Majhi Sataklı deyir. Subway Surfers kimidir. Hamınız qulaq asın, ən vacib şey bu proqramı endirmək və qiymətləndirməkdir, əgər Subway Surfers-i sevirsinizsə, xahiş edirəm bu oyunu yalnız siz yükləyin, çünki o, Subway Surfers kimidir. ! Çox sağ ol !
Telefonumu asmağa məcbur edirəm, idarəediciləri çox, çox, çox pisdir, sizə bunu yükləməməyi məsləhət görürəm
Ekran görüntüləri heyrətamizdir, lakin oyunda O qədər də maraqlı deyil, ona görə də oyununuzu təkmilləşdirmək üçün 1 ulduz verirəm👎🖕
Vaxt keçdikcə xoşuma gəlir
Gözəl oyun bəzən panja hücumunda asılır 👍👎🤣🤣
çox gözəl oyundur zəhmət olmasa onu endirin amma gözlərinizi saxlamaq üçün limitdə oynayın 👀👀
Op oyun Bu oyunu sevirəm
Yaxşı kimi
Oyun 🎮 yaxşıdır, amma o skuter və maşını ala bilmirəm.
Bu oyun yaxşıdır 🙂🙂
Hum ko ya wala həm acha lagta h çox oyun üçün çox gözəl idi
Bu, çox pis oyunlardır... daha çox yardım üçün böyük bir səbəbdir
Little Singham Arcade nrr
Mən bu oyunu sevmirəm amma qardaşım bu oyunu sevir
Hədiyyə qutusu və tokenləri almır 😔 və ya nəyisə yeniləməyin
Kiçik Singham və Şiva Fite