Post by vilritimenti on Feb 12, 2022 8:43:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
Nemôžem ani hrať hru, len zostáva modrá obrazovka, takže tam len sedím celé veky a čakám, kým sa načíta, čo nefungujú, skontroloval som to a nie, nesúvisí to s internetovým pripojením. Skúšal som to vymazať a znova stiahnuť mnohokrát, ale stále nič Hral som hru predtým a páčila sa mi, ale nenačítava sa a trochu ma to hnevá
Táto hra je tak dobrá, ale chcem, aby ste pridali aj začarovaný stôl a portály a luk je zbytočný nič nerobte prosím urobte luk ako luk šíp nezachádza ďaleko
Zakaždým mi vyprší časový limit
Hra príliš zaostáva a chybuje. Ak by reagoval lepšie a robil to, čo chcete, možno 5 hviezdičiek. Zatvára to minecraft, ktorý som hral, ale waaaaay s mnohými chybami.
Najlepšia hra na svete prší a je tam sneh 5 poskytne a je super je tam ajemeraldovi Armor a rubynovi Armor
Ako... Sorry ale je to debilina oproti real minecraftu aj ked real je za peniaze
Už to nikdy nehrám, zvieratá a davy vyzerajú strašidelne, nemôžete nikdy nájsť rudy a nemôžem ani naliať vodu do vedra s vodou a existuje veľa porúch, takže ich môžem dokonca všetky napísať. Keď poviem, že nemôžete nájsť rudy, je také ťažké ich nájsť, trvalo mi 10 minút, kým som našiel uhlie, predstavte si, že nájdem železo alebo diamant, NIKDY ZNOVU HRU NEHRAŤ
Multicarft je veľmi pekná hra, ale v prvom rade je tam príliš veľa reklám, potom tá druhá je, že hra vždy zaostáva, opravte to, potom to dám 5 hviezdičiek🌟🌟🌟🌟🌟
Je naozaj dobrý, môžete hrať s priateľmi a rodinou a stavať! Najprv som dal 5, ale je tu pár chýb... 1. PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM! Existuje toľko reklám, ktoré mi bránia hrať. 2. Nemôžete postaviť mesto. Snažil som sa postaviť mesto s plochým svetom s TRÁVOU a NIE SNEHOM! A tiež úplne ploché bez dier alebo čohokoľvek. 3. Pridajte ďalšie zvieratá. Pandy, žraloky atď., Toto je môj osobný favorit, ale milujem fretky, bol by som rád, keby ste ich pridali tiež, ale nemáte príliš 4. Ďakujem!
Je to dobré, ale môj priateľ sa chce ku mne pripojiť, funguje to, potom sa hovorí, že sa nemôže pripojiť k serveru tgis
Seka mi to strašne😡👎
To je šialené, chystal som sa vyrobiť remeselnícky stôl, ALE TENTO FRIGGIN BUG MI ZABRÁNILO VYROBIŤ VÔBEC ČOKOĽVEK!!!!!
Dal som jej 3 hviezdičky, pretože ma hra vyhodí vždy, keď som sa pripojil k svojmu hostiteľskému serveru
žiadny portál na rozdiel od pôvodného, preto hodnotím 2 hviezdičkami.⭐⭐
Je tu jedna reklama, ktorá neustále mení obrazovku hry na čiernu a musím aplikáciu úplne zatvoriť. Dve minúty hrania a rovnaká reklama zničí hru. Ak chcete mať reklamy, majte reklamy, ktoré nepokazia celú hru.
Pridajte nejaké výzvy týkajúce sa stavby hradu a boja s nepriateľmi
Táto hra nefunguje každú sekundu, keď dostávam pridávania Nemôžem sa dostať do multiplayeru bez toho, aby mi nezapol počítač Toto je môj názor a je mi ľúto, ale jednoducho nie.
Nemôžem vstúpiť do hry. Vyskytol sa problém, prosím, opravte ho čoskoro.
Neviem, prečo ľudia nenávidia túto hru. Pretože môžete hrať pre jedného hráča alebo s priateľmi súkromne alebo v otvorených svetoch. Má veľmi dobrého zariadenia. A v tejto najnovšej aktualizácii pridali duchov a miznúce bloky a veľa nových úžasných blokov, je to úžasná remeselná hra. Úplne vám odporúčam, aby ste si túto hru zahrali s priateľmi alebo sami. Chcel by som sa len opýtať tvorcov pridať koncový portál s koncovými perlami a bojovať s koncovými drakmi s priateľmi.#Milujem hry😊.
Druhý najlepší Minecraft doporučujem 😁
Bola to pekná hra, všetky zdroje sú neobmedzené
Táto hra je veľmi dobrá, páči sa mi, ako znela rovnako ako Minecraft
Zámerne bola vytvorená 1 hviezdička, aby ste to mohli vidieť. Mám pár návrhov. Môžete urobiť nastavenia, aby sme upravili to, čo vidíme na našej obrazovke rozhrania? Niekedy nechcem vidieť chat a moju polohu yxz. A niekedy chcem niektoré tlačidlá zväčšiť a niektoré zmenšiť. Ďalšia vec, môžete chat objasniť? Je mätúce vidieť na rohu stenu s textami. Urobte z mien pestrofarebné, ako je červená, a text, ktorý posielajú, v sivej, aby bolo ľahké zistiť, čo je čo.
Hra vyzerá zábavne, ale ukáže sa ako totálny odpad, ktorý môžete splodiť, musíte prežiť, ale čo prežívate, nemusíte prežiť nič, čo hovorí prežiť, a napriek tomu sa počas celej hry nič nedeje, myslíte si, že sa niečo stane, hovorí vám to musím
MultiCraft — Build and Mine! Περιπέτεια ibl
Galaxy Shooter Battle 2021: Galaxy attack Arcade lqdy
Vždy, keď nepoužívame rovinatý terén, je hora pokrytá stromami. Najhoršia je grafika! Dokonca aj psy, mačky, pavúky atď. plávajú pod vodou. A ryby môžu liezť aj po zemi. Nezmysel!
Výborná hra!!!! Táto hra je veľmi podobná minecraftu, každý ju nemôže hrať, takže si myslím, že táto hra je naozaj pekná špeciálne pre tých, ktorí chcú hrať minecraft, pretože je mu veľmi podobná Pekná hra, ale jediný problém je, že nemá koniec portal a nether alebo nethrite tools, tak si ich pls pridaj
Páči sa mi táto hra, ale potrebujeme nové bloky, ako sú dubové dosky, červený kameň, hladký kremeň atď. Ak ich pridáte do hry, poviem svojim 1000 priateľom na Facebooku, aby si stiahli multicraft, takže prosím pridajte tieto bloky a tiež popracujte na textúre aby boli menej pixelované Ďakujeme za váš čas a prajeme pekný deň
Zlá hra, ako nie toľko vecí, ktoré treba robiť a nie toľko zábavy a nie toľko mimo davov
Ehm, prečo to chce vedieť moju polohu, aby im nedalo vedieť, že tam môžu ísť a niekedy je to trochu nudné, ale páči sa mi to
Keď som sa dostal na server, začali sa mi zobrazovať reklamy, nenávidím reklamy, pretože sa mi nedarí vstúpiť do hry Minecraft. Reklamy boli také zlé, že som sa pokúsil hrať v Minecrafte
Najlepsia hra na svete! Najs! Som spokojni!😇
MultiCraft — Build and Mine! Przygodowe cdf
Je to zábavná hra, ktorú veľmi rád hrám, ale každých 10-20 minút ma vykopne a zakaždým ju musím znova načítať. Ak by bol tento problém vyriešený, ohodnotil by som 5 hviezdičiek. Hodnotil by som 4, ale frekvencia, s ktorou ma vyhodí, je príliš často.
Je to dobrá hra bez problémov, takže áno, naozaj dobrá a môžem ju stavať a ťažiť, je úžasná a navyše nie ako tie ostatné hlúpe kópie minecraftu s nízkou grafikou, takže áno, milujem hru.
Je to dobrá hra, ale je tu pár chýb, ktoré sa mi vôbec nepáčia, ako keď sa odhlásim zo servera a keď sa prihlásim späť, som mŕtvy a keď sa vrátim na miesto, kde som zomrel, všetky moje veci tam nie sú ( opravte to). A existuje príliš veľa prídavkov, najmä v spevokole. NEZMENÍM hodnotenie ani recenziu, ak to NIE JE OPRAVENÉ!
Je to veľmi pútavá hra, páči sa mi. Ale nie hocičo. 😎🙏🙏
MultiCraft — Build and Mine! સાહસિક raoq
Som s ňou spokojná nad mieru aj keď klasický Minecraft sa prachy je lepší. Aj brwl stars je lepší. Ale niekto kto virobyl aj túto hru sa určite snažil🙂. Takže 5 výsledkom tejto hry takže verným tomu že autor tejto hry sa veľmi snažil 🙂 tak pokračuj ďalej ten čo vitvoril túto hru určite sa v tom snažil a každá snaha sa ráta 5 😁. Vi sa tiež snašte lebo potom môže urobiť napríklad hru a tak ďalej a tak ďalej... Viem moc veľká recenzia ale super hra 😘.